Hae

Haku

Mikan 7 vinkkiä kihla- ja vihkisormuksen valintaan

Kihla- ja vihkisormusten hankinta on yksi elämämme tunteikkaimmista ja tärkeimmistä hetkistä. Valinnanvaraa saattaa olla liikakin, joten kannattaa hengähtää hetki ja kuunnella omaa sydäntään. Mika kokosi valintaasi helpottamaan viikon suunnittelulistan, joka auttaa sinua löytämään juuri sinulle kuuluvan sormuksen.

  1. Ensimmäisenä päivänä kannattaa rauhassa miettiä, haluatko, että vihkisormus ja kihlasormus ovat yhdessä pari.
  2. Toisena päivänä anna haaveiden puhua – millainen unelmien sormus on juuri sinulle. Moni asia voi rajoittaa haaveiden sormuksen hankkimista, mutta älä anna minkään rajoittaa sinua tässä vaiheessa. Anna unelmillesi siivet!
  3. Kolmantena päivänä mieti, miten käytät sormusta tai koruja. Haluatko näyttävän korkean jalokiven istutuksen vai ehkä enemmän käytännöllisen, matalamman. Tai niiden yhdistelmän.
  4. Neljäntenä päivänä on keskity materiaalin valintaan. Haluatko vaaleita metalleja kuten platinaa, keltakultaa vai valkokultaa. Vai onko sinulla joku muu suosikkimetalli, josta unelmiesi sormus syntyy?
  5. Viidentenä päivänä on jalokivien vuoro. Haluatko kirkkaita vai värillisiä jalokiviä. Vai näiden yhdistelmän?
  6. Kuudentena päivänä edessäsi on raskain vaihe. Joko käyt tietokoneen kimppuun tai lähdet jalkautumaan kaduille, sillä nyt on vain jaksettava etsiä se sinulle sopivin sormuksen valmistaja. Päätöksenteko on huomenna helpompaa, kun tänään jaksat olla aktiivinen.
  7. Seitsemäs päivä on päätöksen teon hetki ja sitten voit levätä. Valikoi sinulle sopiva kultaseppä. Sen kuulemma tuntee ja aistii kun on löytänyt sen oikean…myös tässä tapauksessa. Ja varaa aika :).