Hae

Haku

ON VAIN YKSI TARKKANEN.

Ideoita ja inspiraatiota

Meillä suunniteltu ja käsin valmistettu kultaa ja timantteja yhdistävä uniikki Respect-riipus luovutettiin 50 Centille Tampereen Blockfesteillä 19.8.2022. Tapaamisen onnistumiseen vaikutti Robert Tarkkasen TikTok-videon saavuttama suosio korun synnystä.
Sormuksissa on nyt yhä enemmän timantteja. Sekä timanttien koko että määrä kasvaa kun kyseessä on kihla- tai vihkisormus. Ja kihlasormus saattaakin nyt olla se pääsormus, jonka rinnalle hankitaan hääjuhlaan sivusormukset.
Helminauhat, helmikorvakoru ja helmiriipukset kiinnostavat aina. Myös näitä valmistuu meillä, itse suunniteltuina koruina, upealaatuista helmistä.
Selkeät linjat ja rouheat muodot, niistä on tehty Tarkkanen Watches -malliston kello ja korusarja, XZN.
Tarkkanen Watches -kellojen julkaisu jatkuu! Tänään meillä on ilo esitellä malliston seuraava kello. Sen suunnittelija on Mika Tarkkasen poika, Robert Tarkkanen, ja tämän upea kello on enteellisesti nimeltään The Story of My Era - minun aikakauteni tarina.
Jokaisella kellollamme on tarina, joka kietoutuu osaksi suunnittelijansa, valmistajansa ja siihen liittyvien korujen maailmaa.
Elämäsi tärkeimmän sormuksen valintaan kannattaa varata aikaa. Mikan onkin koonnut oheiseen artikkeliin vinkkejä juuri sen oikean löytämiseen.
Perittyjä koruja ja kiviä, joilla on muistoarvoa. Vanhoja koruja ei kannata säilöä laatikoissa. Tuo ne rohkeasti kultasepälle ja muokataan niistä yhdessä sinulle merkityksellisiä kokonaisuuksia.