Tarkkasen upeat Praha-timanttisormukset ja kaulakorut - Kultaseppämestari Tarkkanen

Hae sivuiltamme

Tärkeän päiväsi kruunaa upea sormus. Hääsivultamme löydät sormusten lisäksi vinkit huomenlahjalle.

Siirry hääsivulle

Tässä osiossa ei vielä ole sisältöä. Lisää osioon sisältöä sivunavigaation avulla.

Palkittu, timanttien ympäröimä Praha

Upeat timantein koristellut, valkokultaiseen runkoon luodut sormukset ja kaulakorut. Praha-timanttisormus on kultaseppämestari Tarkkasen toinen Vuoden kaunein sormus -palkittu koru. Praha on saanut innoituksensa Prahan kaupungista, kaupungista, jota on kutsuttu maailman hienoimmaksi jalokiveksi.

timantteja ja näyttäviä muotoja

Praha on kultaseppämestari Tarkkasen toinen Vuoden kaunein sormus -palkittu koru.

Palkittu Praha-timanttisormus koostuu kolmesta, sulavasti yhteen nivoutuvasta timanttisormuksesta. Niistä kuvastuu kauneus, loistokkuus ja kansainvälinen glamour. Sormus tehdään aina käsityönä juuri saajalleen suunniteltuna.

Upea timanttiriipus

Praha-koruperheeseen kuuluva kaulakoru on kietoutunut loistaviin timantteihin. Sen kauniisti soljuva muotokieli on näyttävä ja ajaton.

Varaa aika korun suunnitteluun

Verkkosivuiltamme löydät vain osan tuotteistamme. Jos et löytänyt tästä itsellesi mieluisaa, tule käymään ateljeessamme. Kultaseppämme ovat apunasi korun suunnittelussa ja toteutuksessa.

Nu är det dags att presentera Christoffer Nyström och hans klocka, Alltid nära dig. Klockan hör till Minä ajattelen sinua - Jag tänker på dig -serie. Och den här klockan är som ett smycke!
Selkeät linjat ja rouheat muodot, niistä on tehty Tarkkanen Watches -malliston kello ja korusarja, XZN.
Tarkkanen Watches -kellojen julkaisu jatkuu! Tänään meillä on ilo esitellä malliston seuraava kello. Sen suunnittelija on Mika Tarkkasen poika, Robert Tarkkanen, ja tämän upea kello on enteellisesti nimeltään The Story of My Era - minun aikakauteni tarina.