Hae sivuiltamme

Tärkeän päiväsi kruunaa upea sormus. Hääsivultamme löydät sormusten lisäksi vinkit huomenlahjalle.

Siirry hääsivulle

Kun taivaskaan ei ole rajana. Uniikit korut niille, jotka tietävät, mitä haluavat.

Lue lisää

Tässä osiossa ei vielä ole sisältöä. Lisää osioon sisältöä sivunavigaation avulla.

Palkittu, timanttien ympäröimä Praha

Upeat timantein koristellut, valkokultaiseen runkoon luodut sormukset ja kaulakorut. Praha-timanttisormus on kultaseppämestari Tarkkasen toinen Vuoden kaunein sormus -palkittu koru. Praha on saanut innoituksensa Prahan kaupungista, kaupungista, jota on kutsuttu maailman hienoimmaksi jalokiveksi.

timantteja ja näyttäviä muotoja

Praha on kultaseppämestari Tarkkasen toinen Vuoden kaunein sormus -palkittu koru.

Palkittu Praha-timanttisormus koostuu kolmesta, sulavasti yhteen nivoutuvasta timanttisormuksesta. Niistä kuvastuu kauneus, loistokkuus ja kansainvälinen glamour. Sormus tehdään aina käsityönä juuri saajalleen suunniteltuna.

Upea timanttiriipus

Praha-koruperheeseen kuuluva kaulakoru on kietoutunut loistaviin timantteihin. Sen kauniisti soljuva muotokieli on näyttävä ja ajaton.

Varaa aika korun suunnitteluun

Verkkosivuiltamme löydät vain osan tuotteistamme. Jos et löytänyt tästä itsellesi mieluisaa, tule käymään ateljeessamme. Kultaseppämme ovat apunasi korun suunnittelussa ja toteutuksessa.

Hääpäivän korut kruunaavat juhlahetken.  Klassiset, mutta näyttävät timantein koristellut kaulakorut ja korvakorut sekä miesten kalvosinnapit nousevat esiin tässä viikkovideossa.
Yhdistelemällä kapeita rivi- ja sivusormuksia saat helposti vaihtelua siihen, miltä timanttisormuksesi näyttävät.