Hae

Haku

Korun hankinta

Suosituksemme on, että varaat korun suunnitteluun ja valmistukseen ainakin kuukauden. Kun yhteinen päätös sormuksesta kokonaisuutena on tehty, saattaa valmistusaikataulu olla kohtalaisen nopeakin. Mutta tärkeintä on, että tilaamasi sormus on juuri sellainen kuin olet aina halunnut.

Tärkeintä on kuunnella itseään ja luottaa omaan makuusi. Materiaalit, kivet ja muotokieli ovat asioita, joita kannattaa miettiä. Tarkoituksemme on luoda sinulle upea kokonaisuus, jota kannat mielelläsi.

Aina oma ajatus sormuksesta ei ole ihan kirkas ja tällöin kannattaa varata aika kultasepälle. Yhteisesti suunnitellen ja erilaisia malleja sovittaen löydämme varmasti unelmiesi sormuksen.

Itselle tärkeiden ja merkityksellisten korujen modifiointi juuri tyyliisi sopivaksi kannattaa. Mahdollisuuksien mukaan osia vanhoista koruista voidaan myös käyttää uuden korun luomisessa. Parhaiten tämä selviää sillä, että tulet käymään ateljeessamme jolloin pystymme arvioimaan, mitä vanhoille koruille kannattaa tehdä.

Lue myös blogimme vanhan korun käyttämisestä uuden luomiseen täältä

Vierailulle ateljeeseen

Voit hyvin varata ajan korun suunnitteluun aukioloaikojemme ulkopuolelta. Varauskalenteristamme löydät myös ilta- ja viikonloppuaikoja. Varauskalenterimme löydät täältä.

Jos et siltikään löydä sinulle sopivaa aikaa, voit hyvin ehdottaa meille aikatauluihisi parhaiten sopivaa hetkeä. Olemme täällä palvelemassa sinua joustavasti silloin, kun se sinulle parhaiten sopii.

Huoltopalvelut

Tarjoamme huoltoa pääasiassa täällä Tarkkasen ateljeella valmistettuihin koruihin ja kelloihin. Suosittelemmekin aina, että viet korusi huoltoon liikkeeseen, josta olet sen hankkinut. On kuitenkin hyvä tietää, että jos sinulla on meillä valmistettu tuote, kuuluu siihen aina ilmainen huolto.

Kellojen osalta meillä ei ikävä kyllä ole tarjolla muiden valmistajien kellojen huoltoa tai patterinvaihtoa. Suosittelemme tällaisissa tapauksissa yhteydenottoa liikkeeseen, josta tuote on hankittu.

Valmistamillamme koruilla on elinikäinen takuu ja kaikki perushuollot ovat asiakkaillemme ilmaisia. Tämä koskee myös asiakkaita, jotka ovat ostaneet korumme jälleenmyyjän kautta edellyttäen, että asiakas toimittaa korun itse suoraan meille. Jälleenmyyjät saattavat veloittaa tästä palvelusta erikseen toimitus- ja palvelukuluja.

Muissa tapauksissa suosittelemme aina olemaan yhteydessä korun myyjään ja huollattamaan sen valmistajalla.

Huollamme ateljeellamme pääasiassa vain meillä valmistettuja sormuksia. Huollon osalta suosittelemme, että olet aina yhteydessä sormuksen myyjään.

Vihkisormukset kannattaa huollattaa noin kahden vuoden välein. Silloin kun tuntuu että on esimerkiksi kolhaissut korua, kannattaa kivien istutukset tarkistuttaa. Sama koskee kivellisiä kihlasormuksia.

Kivettömät sormukset kannattaa myös huollattaa tasaisin väliajoin. Näin sormus säilyttää näyttävyytensä ja on kuin uusi.

Kultaseppämestari Tarkkasen upeat timantti- ja jalokivisormukset loistavat kullan ja platinan kera. Upeat Helsingin Arabianrannassa valmistetut sormukset tehdään käsityönä juuri sinulle.