Hae sivuiltamme

Tärkeän päiväsi kruunaa upea sormus. Hääsivultamme löydät sormusten lisäksi vinkit huomenlahjalle.

Siirry hääsivulle

Kun taivaskaan ei ole rajana. Uniikit korut niille, jotka tietävät, mitä haluavat.

Lue lisää

Tässä osiossa ei vielä ole sisältöä. Lisää osioon sisältöä sivunavigaation avulla.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Korun hankinta

Suosituksemme on, että varaat korun suunnitteluun ja valmistukseen ainakin kuukauden. Kun yhteinen päätös sormuksesta kokonaisuutena on tehty, saattaa valmistusaikataulu olla kohtalaisen nopeakin. Mutta tärkeintä on, että tärkeän päiväsi näyttävä sormus on juuri sellainen kuin olet aina halunnut.

Tärkeintä on kuunnella itseään ja luottaa siihen omaan makuun. Materiaalit, kivet ja muotokieli, niitä kannattaa miettiä. Tarkoituksenamme on luoda sinulle upea kokonaisuus, jota kannat mielelläsi.

Jos oma ajatus sormuksesta ei vielä ole kirkastunut, varaa ihmeessä aika kultasepälle. Näet erilaisia korumalleja ja pääset sovittamaan erilaisia kokonaisuuksia. Näin omakin ajatus kirkastuu ja se unelmien sormus löytyy varmasti.

Itselle tärkeiden ja merkityksellisten korujen modifointi juuri sinun tyyliisi sopivaksi kannattaa. Mahdollisuuksien mukaan osaa voidaan myös käyttää uuden korun luomisessa. Tästä voit lukea blogistamme tämän linkin takaa.

Uniikkia korua hankittaessa olet suoraan tekemisissä korun valmistavan kultasepän kanssa. Koru saattaa jopa tulla edullisemmaksi kuin valmiina liikkeessä. Parhaiten tämän huomaa, kun hintaluokat alkavat joistakin tuhansista euroista. Samalla pystyt vaikuttamaan materiaaleihin, joista korusi tehdään. Ja mahdollisesti jopa hyödyntämään vanhoja korujasi valmistuksessa.

Vierailulle ateljeeseen

Tule huoletta. Huolehdimme ateljeellamme vieraidemme turvallisuudesta.

Ateljeeseen pääsee vain yksi pienryhmä tai asiakas kerrallaan ennalta sovittuna aikana. Käytämme kasvomaskeja ja tarjolla on käsidesin käyttömahdollisuus.

Ehdota rohkeasti sinulle tai teille sopivaa aikaa! Yleensä sellainen löytyy joko illalla tai viikonloppuna. Olemme täällä palvelemassa sinua tai teitä silloin kun se teille parhaiten sopii.

Huollot ja korjaukset

Tarjoamme huoltoa pääasiassa täällä Tarkkasen ateljeella valmistettuihin koruihin ja kelloihin. Suosittelemmekin aina, että viet korusi huoltoon liikkeeseen, josta olet sen hankkinut. On kuitenkin hyvä tietää, että jos sinulla on meillä valmistettu tuote, kuuluu siihen aina ilmainen huolto.

Kellojen osalta meillä ei ikävä kyllä ole tarjolla muiden valmistajien kellojen huoltoa tai patterinvaihtoa. Suosittelemme tällaisissa tapauksissa yhteydenottoa liikkeeseen, josta tuote on hankittu.

Huollamme ateljeellamme pääasiassa vain meillä valmistettuja sormuksia. Huollon osalta suosittelemme, että olet aina yhteydessä sormuksen myyjään.

Vihkisormukset kannattaa huollattaa noin kahden vuoden välein. Silloin kun tuntuu että on esimerkiksi kolhaissut korua, kannattaa kivien istutukset tarkistuttaa. Sama koskee kivellisiä kihlasormuksia.

Kivettömät sormukset kannattaa myös huollattaa tasaisin väliajoin. Näin sormus säilyttää näyttävyytensä ja on kuin uusi.

Kaikkiin meillä valmistettuihin sormuksiin tarjoamme myös pienennys- tai suurennuspalvelun. Muiden valmistamien tuotteiden osalta suosittelemme, että viette ne liikkeeseen, josta olette sormuksen hankkineet.

Valmistamillamme koruilla on elinikäinen takuu ja kaikki perushuollot ovat asiakkaillemme ilmaisia. Tämä koskee myös asiakkaita, jotka ovat ostaneet korumme jälleenmyyjän kautta.

Muissa tapauksissa suosittelemme aina olemaan yhteydessä korun myyjään ja huollattamaan sen valmistajalla.