Vihki- ja kihlasormukset - Kultaseppämestari Tarkkanen

Hae sivuiltamme

Tärkeän päiväsi kruunaa upea sormus. Hääsivultamme löydät sormusten lisäksi vinkit huomenlahjalle.

Siirry hääsivulle

Valitse mallistosta tai suunnittele omat. Katso kaikki ideat ja tägää itsesi ja kaverisi. Mallisto on Robert Tarkkasen suunnittelema.

TÄSTÄ TÄGEIHIN

Tässä osiossa ei vielä ole sisältöä. Lisää osioon sisältöä sivunavigaation avulla.

Onnen ja rakkauden hetkiin

Kihla- ja vihkisormukset ovat koruina yksi elämämme tunteikkaimmista ja tärkeimmistä hankinnoista. Ihanteellinen sormus kertoo kantajansa tarinaa ja vuosien varrella siihen voi tuoda lisää muistoja tärkeistä tapahtumista.

Mallistostamme löydät laajan valikoiman sormuksia, yhdistelmiä ja kokonaisuuksia on tuhansia. Näillä sivuilla esittelemme näistä muutaman, mutta tärkeintä on löytää juuri se sinulle sopiva. Varaa siis aika ateljeellemme, suunnitellaan yhdessä unelmiesi sormus. 

Kaikki alkaa kihlasormuksesta

Se upea kosinnan hetki! Sydämestä pulppuavaa iloa ja onnea, täynnä rakkautta. Sormus, joka pujotetaan ensi kertaa sormeen lupauksena tulevasta.

Kihlasormuksen valinnassa on hyvä pitää mielessä, että se tulee saamaan rinnalleen sen vihkisormuksen. Siksi yhtenä hyvänä vaihtoehtona onkin hankkia ns. sivusormus kihlasormukseksi. Näin valittava vihkisormus istuu kauniisti yhteen ja sivusormukset voidaan myös sitoa pääsormukseen kiinni. Yhtenä hyvänä esimerkkinä on Tunteiden vuori -mallistomme, jonka kaikkiin pääsormuksiin sivusormus on liitettävissä.

Upeat, persoonalliset vihkisormukset

Timanttien loisteessa kauniisti laskeutuva kuvan Tunteiden vuori -sormus on yksi vaihtoehto monista näyttävistä sormuksistamme. Tämän palkitun timanttisormuksen rinnalle on nostettu kaksi sivusormusta, jolloin kokonaisuus on saumattoman upea ja näyttävä.

Sormus on jokaisella todella henkilökohtainen valinta. Kaikkein tärkeintä onkin, että se kuvastaa juuri kantajaansa. Tästä syystä suosittelemmekin, että suunnittelemme yhdessä juuri sinulle ja teille sopivat sormukset.

Uniikki, vain sinulle suunniteltu

Mallistomme tuotteista saat yhdistelemällä sormuksen, jollaista kellään muulla ei ole. Jos et kuitenkaan löydä etsimääsi, voimme suunnitella sinulle täysin omanlaisesi sormuksen.

Voit myös hakea inspiraatiota näistä videokoosteista.

Sormuksia naisille

Sormuksia miehille

Olet myös erittäin tervetullut ateljeeseemme Helsingin Arabianrantaan. Varaa teille alla olevasta linkistä sormusten suunnitteluaika.

Unohtumattoman juhlan jälkeen

Upean hääpäivän jälkeen on ihana herätä uuteen päivään ja uuden, yhteisen elämän alkuun. Ja mikä onkaan parempi tapa aloittaa se kuin huomenlahjan ojentamisella.

Valikoimistamme löydät useita eri vaihtoehtoja huomenlahjaksi niin naiselle kuin miehellekin. Alta löydät linkit suoraan muutamiin tuoteryhmiimme, joista voi hakea inspiraatiota ja valita niistä teille sopivat.

Jos ette löydä mallistostamme juuri sopivaa, kultaseppämme ovat apunasi. Suunnitellaan yhdessä juuri sinulle sopiva lahja.

Meillä suunniteltu ja käsin valmistettu kultaa ja timantteja yhdistävä uniikki Respect-riipus luovutettiin 50 Centille Tampereen Blockfesteillä 19.8.2022. Tapaamisen onnistumiseen vaikutti Robert Tarkkasen TikTok-videon saavuttama suosio korun synnystä.
Sormuksissa on nyt yhä enemmän timantteja. Sekä timanttien koko että määrä kasvaa kun kyseessä on kihla- tai vihkisormus. Ja kihlasormus saattaakin nyt olla se pääsormus, jonka rinnalle hankitaan hääjuhlaan sivusormukset.