No Limits -uniikkikorut suunnitellaan vain sinulle - Kultaseppämestari Tarkkanen

Hae sivuiltamme

Tärkeän päiväsi kruunaa upea sormus. Hääsivultamme löydät sormusten lisäksi vinkit huomenlahjalle.

Siirry hääsivulle

Valitse mallistosta tai suunnittele omat. Katso kaikki ideat ja tägää itsesi ja kaverisi. Mallisto on Robert Tarkkasen suunnittelema.

TÄSTÄ TÄGEIHIN

Tässä osiossa ei vielä ole sisältöä. Lisää osioon sisältöä sivunavigaation avulla.

jotain täysin ainutlaatuista

No Limits -mallistomme on elämäntapa, tapa näkyä ja näyttäytyä. Sillä ei nimensä mukaisesti ole rajaa vaan se kuvaa koruja ja tuotteita, jotka eivät ole perinteisiä sormuksia tai riipuksia. No Limits voi olla mitä vain mikä kuvastaa parhaiten juuri sinua tai henkilöä, jolle tuote suunnitellaan.

No Limits -koru on henkilölle, joka tietää, mitä hän haluaa. Tämä henkilö on rohkea, vauhdikas ja varma omasta tyylistään. Hän uskaltaa rikkoa rajoja ja helliä itseään ja läheisiään. Liity sinäkin No Limits -perheeseen.

Onnenkalut kunniaan!

Joku kantaa sitä kädessä, toinen kaulalla, kolmas taskussa, neljäs asettaa sen illanistujaisissa pöydälle.

No Limits voi siis olla mitä vain. Uniikki timantein ja arvometallein koristeltu avaimenperä, näyttävästi käsin kuvioitu tarinaasi kertova rasia tai vaikka toimivalla ruletilla varustettu käyttöesine. Kaikkia yhdistää upeat laatumateriaalit kullasta platinaan sekä timanttien ja jalokivien loisto.

Kun kaipaat ideoita ja sinulla on ajatus korusta, jonka haluat toteuttaa, varaa aikasi kultaseppämestari Mika Tarkkaselle. Mikään idea ei ole liian villi, toteutetaan se yhdessä

Four love - täynnä rakkautta

Herkkyyttä ja näyttävyyttä. Kaulakorun neljästä eri sydämestä syntyy upea yhden sydämen liitto. Keskisydän on myös kääntyvä, joten voit suunnitella vaikka erilaisen designin kääntöpuolelle.

Koru suunnitellaan aina käyttäjälleen. Siinä kerrotaan kantajan tarina juuri sellaisilla materiaaleilla, timanteilla, jalokivillä ja viesteillä, jotka istuvat käyttäjälleen. Näin korussa on aina uniikkikorun leima.

Tällaisen riipuksen hintataso on 10.000 - 15.000 € paikkeilla. Ota meihin rohkeasti yhteyttä, suunnitellaan juuri sinun tarpeisiisi sopiva koru.

Kuviointi kuin taideteos

Nautinnon hetki tyylikkäästi. Käsin tehty ja täysin personoitu rasia pikkusikareille. Anna sinulle tärkeiden harrastusten tai elämäntyylin näkyä tämän rasian kannessa. Tässä mallina rasia, johon on tuotu kantajansa tärkeä metsästysharrastus ja rasia on kauniisti viimeistelty monogrammilla.

Tästä linkistä löydät lisää kuvia upeasta rasiasta

Hopeisen rasian hinta vaihtelee 2.000 - 6.000 € kuvioinnin vaativuudesta riippuen. Kysy muiden materiaalien hintaa.

Nuuskarasiat, pillerirasiat, korurasiat

Yksilöidyt ja uniikit rasiat, joiden koon ja käyttötarkoituksen sinä päätät. Materiaalina voi olla mikä vain, koristeina timantteja tai jalokiviä.

Jokainen rasia on uniikki, vain sinulle suunniteltu. Hopearasioiden hinta vaihtelee 1.000 - 2.000 € välillä. Kultaa ja timantteja sisältävän rasian hinnaksi muodostuu 25.000 - 35.000 €.

Anna arvan - tai oikeastaan hyrrän - päättää

Kun elämässä on paljon mahdollisuuksia, on hyvä antaa onnettarelle välillä mahdollisuus. Ties minne tie johtaa, ehkä sieltä löytyykin jotain uutta ja ainutlaatuista.

Tässä kantajalleen suunnitellussa hyrrässä päätökset tekee onnetar. Päätyykö käyttäjä salille vai minne, se jääköön salaisuudeksi.

Inspiraatiota ja ideoita

No Limits voi olla mitä vain, pääasia on, että se kertoo sinulle tärkeää tarinaa ja on juuri sinun näköisesi. Tässä muutamia toteuttamiamme leikkisiä ja näyttäviä koruja ja esineitä.

Ota meihin yhteyttä

Olet erittäin tervetullut ateljeeseemme Helsingin Arabianrantaan.Tehdään yhdessä unelmastasi totta.

Voit ottaa meihin yhteyttä oheisen lomakkeen kautta tai soita suoraan Mikalle 040 070 5155 ja varataan sinulle henkilökohtainen suunnitteluaika.