Hae sivuiltamme

Tärkeän päiväsi kruunaa upea sormus. Hääsivultamme löydät sormusten lisäksi vinkit huomenlahjalle.

Siirry hääsivulle

Kun taivaskaan ei ole rajana. Uniikit korut niille, jotka tietävät, mitä haluavat.

Lue lisää

Tässä osiossa ei vielä ole sisältöä. Lisää osioon sisältöä sivunavigaation avulla.

Kerro tarinasi koruna

Elämän tärkeät tapahtumat ja ihmisen oma tarina ovat aina läsnä, kun suunnittelemme koruja. Inspiraation lähteenä toimit sinä ja juuri sinun tarinasi. Se saattaa liittyä johonkin tiettyy materiaaliin tai vaikka tiettyyn kiveen, jonka ympärille unelmiesi korun suunnittelu ja valmistus nivoutuu.

Korusi voi olla herkkä ja siro kokonaisuus tai sitten järeä ja huomiota herättävä statement-koru. Tärkeintä siinä olet sinä tai se henkilö, jolle korun olet antamassa.

Kaikki lähtee suunnittelusta

Yhteisessä tapaamisessamme kultaseppämme luonnostelee tarinasi muotoja. Tästä yhteisestä keskustelusta syntyy aihiot eli skissit, joista korua lähdetään suunnittelemaan.

Korusta 3D-mallinnos

Piirretty suunnitelma on aina tarkka ja yksityiskohtainen. Mutta mikä parasta, voimme tehdä suunnitellusta korusta 3D-mallinnoksen ja tulostaa se sinulle nähtäväksi ja sovitettavaksi. 3D-tulostettu korumalli tuo uuden ulottuvuuden korun suunnitteluun: näet kokonaisuuden ja tarvittaessa voimme vielä muokata designia ennen kuin korusi lähtee valmistukseen.

Korumme valmistuvat käsityönä

Kaikki korumme valmistetaan käsityönä ateljeessamme Helsingin Arabianrannassa. Kultaseppiemme upea työnjälki tekee tilaamastasi korusta varmasti aikaa kestävän ja arvonsa säilyttävän.

Voimmeko olla avuksi?

Olemme mielellämme apunasi kaikissa koruhankintoihin ja korujen valmistukseen liittyvissä kysymyksissäsi. Ota vain rohkeasti yhteyttä meihin, kultaseppämme ovat palveluksessasi.

Vastuullisuus ja kierrätys ovat normaali osa kultasepän työtä. Samalla kun luomme uusia, upeita koruja, pidämme huolta valmistuksesta ylijäävän materiaalin oikeanlaisesta kierrätyksestä ja mahdollisesta uusiokäytöstä.
Tarinat ja niiden kertominen ovat Mika Tarkkaselle merkittävä luovuuden lähde. Näistä syntyy upeita ja näyttäviä koruja, onpa mukana muutama klassikkokin.
Uusia tuulia ja uusia malleja. Juuri artesaaniksi valmistunut Robert Tarkkanen on kolunnut Tarkkasen ateljeen nurkkia jo pienestä pitäen. Ja tuonut jo nyt uutta teknologiaan perinteisen tekemisen rinnalle.
Raikkaat ideat ja uudet korusuunnitelmat siirtyvät kuin luonnostaan Christofferilla aina käsillä olevaan luonnosvihkoon. Inspiraatio korun luomiseen saattaa syntyä mistä vain. Tutustu Christofferiin