Hae

Haku

Mika Tarkkanen, kultaseppämestari

Liikkeen omistaja, Mika Tarkkanen, on kultaseppä jo toisessa polvessa. Vuoden 2018 kultaseppänä palkitun Mikan käsissä on syntynyt näyttäviä ja upeita koruja. Näistä vuoden sormuksena on palkittu muun muassa näyttävä klassikko Tunteiden vuori -sormus ja kansainvälistä kauneutta edustava Praha.

Robert Tarkkanen, kultaseppämestari

Syksyllä 2023 kultaseppämestariksi valmistunut Robert Tarkkanen on Suomen ainoa kolmannen polven kultaseppämestari. Nuoresta iästään huolimatta Robertin käsistä on valmistunut upeita timantteja ja jalometalleja yhdistäviä koruja sekä tunnetuille artisteille että yksityisasiakkaille ympäri Suomen. Vuonna 2023 hänen luomansa Juuret - Roots -sarjan sormus voitti Vuoden kauneimman sormuksen tittelin.

Ville Tuovinen, kultaseppämestari

Vuodesta 2007 Tarkkasella työskennellyt Ville Tuovinen on intohimoinen kivien ja käsillä tekemisen suhteen. Tarkkuuden ja erilaisten tekniikoiden hallinnan ansiosta Villen käsistä lähtevät korut ovat huippulaatua. Ville onkin alallamme ainoa kultaseppä, joka on tuonut mitalin alan maailmanmestaruuskisoista. Hänen upea työnsä vuonna 2007 Japanissa järjestelyissä World Skills' Competition -kilpailussa palkittiin pronssimitalilla.

Pia Toivanen, tarinankertoja

Vuodesta 2021 Tarkkasella työskennelleen Pian käsistä syntyvät Tarkkasen tarinat eri kanaviimme. Oli kyse sitten sähköisistä tai painetuista kanavistamme, Pia kuulee mielellään juuri teidän tarinanne.