Tarkkasen kultasepät esittäytyvät - Kultaseppämestari Tarkkanen

Hae sivuiltamme

Tärkeän päiväsi kruunaa upea sormus. Hääsivultamme löydät sormusten lisäksi vinkit huomenlahjalle.

Siirry hääsivulle

Valitse mallistosta tai suunnittele omat. Katso kaikki ideat ja tägää itsesi ja kaverisi. Mallisto on Robert Tarkkasen suunnittelema.

TÄSTÄ TÄGEIHIN

Tässä osiossa ei vielä ole sisältöä. Lisää osioon sisältöä sivunavigaation avulla.

Upeita ja näyttäviä koruja

Tarkkasen ateljeessa kaikki korut valmistetaan käsityönä. Taitavat kultaseppämme ovat aktiivisesti mukana kehittämässä uusia, entistäkin upeampia koruja kertomaan juuri sinun tarinaasi. Tahdomme yhdessä tuoda ja luoda kauneutta niin arkeen kuin juhlaankin. Kauneutta, joka säilyy.

Kultaseppämestari Mika Tarkkanen

Liikkeen omistaja, Mika Tarkkanen, on kultaseppä jo toisessa polvessa. Vuoden 2018 kultaseppänä palkitun Mikan käsissä on syntynyt näyttäviä ja upeita koruja. Näistä vuoden sormuksena on palkittu muun muassa näyttävä klassikko Tunteiden vuori -sormus ja kansainvälistä kauneutta edustava Praha.

Kultaseppämestari Ville Tuovinen

Äidinkielenään venäjää puhuva, vuodesta 2007 Tarkkasella työskennellyt Ville Tuovinen on intohimoinen kivien ja käsillä tekemisen suhteen. Tarkkuuden ja erilaisten tekniikoiden hallinnan ansiosta Villen käsistä lähtevät korut ovat huippulaatua. Ville onkin alallamme ainoa kultaseppä, joka on tuonut mitalin alan maailmanmestaruuskisoista. Hänen upea työnsä vuonna 2007 Japanissa järjestelyissä World Skills' Competition -kilpailussa palkittiin pronssimitalilla.

Русскоязычный специалист поможет вам как ознакомиться с широким ассортиментом нашего магазина, так и создать дизайн вашего собственного украшения. Забронируйте подходящее для вас время в ателье Tarkkanen.

Kultaseppä-artesaani Christoffer Nyström

Korumuotoilijamme Christoffer Nyströmin käsistä syntyy näyttäviä uutuuksia ja kestäviä klassikoita. Upeat visiot muuntuvat paperilla viivasta tarinaa kertovaksi koruksi, jonka muotokieli kestää aikaa mutta sisältää aina jonkun pienen tvistin.

Christoffer är verkstadens svenskspråkiga guldsmed. Behöver du service på svenska, boka tid för Christoffer.

Kultaseppäkisälli Robert Tarkkanen

Keväällä 2021 kultaseppäartesaaniksi valmistunut Robert Tarkkanen on tuleva kultaseppä jo kolmannessa polvessa. Robertin sydäntä lähellä on nuoriso- ja fanituotteiden suunnittelun lisäksi uuden 3D-teknologian hyödyntäminen korujen suunnittelussa. Uransa alkuvaiheessa olevalta Robertilta on jo tulossa korusarja, joka on jotain täysin uutta Tarkkaselle.

Tiesitkö, että Kauppalehti Option verkkolehdessä on laajempi artikkeli Robert Tarkkasesta. Pääset myös lukemaan sen tästä.
Toimittaja Miia Saari haastatteli Robert Tarkkasta Kauppalehteen.
Tarinat ja niiden kertominen ovat Mika Tarkkaselle merkittävä luovuuden lähde. Näistä syntyy upeita ja näyttäviä koruja, onpa mukana muutama klassikkokin.
Uusia tuulia ja uusia malleja. Kultaseppämestariksi valmistuva Robert Tarkkanen on kolunnut Tarkkasen ateljeen nurkkia jo pienestä pitäen. Ja tuonut jo nyt uutta teknologiaan perinteisen tekemisen rinnalle.