Hae sivuiltamme

Tärkeän päiväsi kruunaa upea sormus. Hääsivultamme löydät sormusten lisäksi vinkit huomenlahjalle.

Siirry hääsivulle

Kun taivaskaan ei ole rajana. Uniikit korut niille, jotka tietävät, mitä haluavat.

Lue lisää

Tässä osiossa ei vielä ole sisältöä. Lisää osioon sisältöä sivunavigaation avulla.

Aitouden inspiroimana

Tarkkasen kultasepänliike on toiminut Helsingin Arabiassa jo vuodesta 1955, jolloin Tarkkasen isä Unto Tarkkanen perusti liikkeen. Olemme ylpeitä pitkästä historiastamme ja se näkyy myös ateljeessamme. Tarkkasen liikkeen työhuoneiden puolella vallitseekin kadonneen maailman tunnelma, liikkeen perustamisen aikaisine työkoneineen.

Verstas vailla vertaansa

Nykyaikaiset laserhitsauskalustot ja yli satavuotiaat galvanointilaitteet elävät keskenään sulassa sovussa nykypäivän tuotannossa. Tyylikäs ateljee vitriineineen on työhuoneille täydentävä vastakohta ja yhdessä ne muodostavat taianomaisen kokonaisuuden.

Vuosien varrella verstas on kasvanut yli 300 m2 tilaksi, jossa on loistavat puitteet tehdä kultasepän luovaa työtä ja suunnitella asiakkaille upeita luomuksia.

Tervetuloa tutustumaan!

Palkittu tiimimme apunasi

Tarkkasen ateljeen kultasepät ja artesaanit loihtivat juuri sinulle suunnitellun unelmien korun. Näistä käsistä on lähtenyt Suomen 100-vuotisjuhlavuoden näyttävä, Jenni Haukion kantama, Monument-korusarja sekä palkitut Tunteiden vuori ja Praha -sarjat.

Esikuvani ja rakkaani

Vanhempani. Perheeni. Inspiraationi. Tarinat kumpuavat minulle merkityksellisistä hetkistä ja ihmisistä. Onneksi olette olleet elämässäni.

Mika

Näin löydät meille