Tunteiden vuori -sormuksen monet muodot - Kultaseppämestari Tarkkanen

Hae sivuiltamme

Tärkeän päiväsi kruunaa upea sormus. Hääsivultamme löydät sormusten lisäksi vinkit huomenlahjalle.

Siirry hääsivulle

Valitse mallistosta tai suunnittele omat. Katso kaikki ideat ja tägää itsesi ja kaverisi. Mallisto on Robert Tarkkasen suunnittelema.

TÄSTÄ TÄGEIHIN

Tässä osiossa ei vielä ole sisältöä. Lisää osioon sisältöä sivunavigaation avulla.

Tunteiden vuori -sormuksen monet muodot

Tunteiden vuori -sormuksemme ovat ehkä tunnetuimpia sormuksiamme. Niitä käytetään niin kihla- kuin vihkisormuksina, mutta sarjaan kuuluu myös monia muuhun käyttöön soveltuvia sormuksia.

Tunteiden vuori -sormuksen ideologianahan on se, että kolmesta sormuksesta muodostuvan kokonaisuuden voi hankkia kerralla tai sitten aina yhden sormuksen kerrallaan. Vaikka yhden kihlasormukseksi, toisen vihkisormukseksi ja kolmannen vaikka huomenlahjaksi tai vuosipäivän kunniaksi.

Mikä tekee tästä sormuksesta vielä upeamman on sen monipuolisuus. Olemme suunnitelleet sarjaan useita erilaisia keski- ja sivusormuksia, joita vaihtamalla sormuksen ilme ja ulkonäkö muuttuvat huomattavasti. Voit hyvin leikitellä myös materiaaleilla, valita vaikka sekä kelta- että valkokultaa ja näin luoda omannäköisesi upean kokonaisuuden.

Oheiselle videolla Mika Tarkkanen näyttää mallia, miten sormuksen ilme elää kun saman keskisormuksen ympärille tuodaan erilaiset sivusormukset.