Näin syntyi Tunteiden vuori -sarja - Kultaseppämestari Tarkkanen

Hae sivuiltamme

Tärkeän päiväsi kruunaa upea sormus. Hääsivultamme löydät sormusten lisäksi vinkit huomenlahjalle.

Siirry hääsivulle

Tässä osiossa ei vielä ole sisältöä. Lisää osioon sisältöä sivunavigaation avulla.

Upea Tunteiden vuori -timanttisormus toimii niin vihkisormuksena kuin merkkipäivän lahjanakin. Tässä sormuksessa upeita timantteja ja valkokultaa. Vuoden kauneimpana palkittu kaunotar on nimensä veroinen.

Tunteita ja tarinoita

Kihla- ja vihkisormukset ovat koruina yksi elämämme tunteikkaimmista ja tärkeimmistä hankinnoista. Ihanteellinen sormus kertoo kantajansa tarinaa ja vuosien varrella siihen voi tuoda lisää muistoja tärkeistä tapahtumista. Tästä lähti idea Tunteiden vuori -sormuksen suunnitteluun.

Verkkokaupastamme löydät vain osan malliston tuotteista. Yhdistelemällä eri materiaaleja, kiviä ja muotoja voimme luoda juuri sinulle tehdyn uniikin korun.

Klassikko jo syntyessään

Kultaseppä Tarkkanen ja Tunteiden vuori -timanttisormusmallisto on voittanut Vuoden Kaunein Sormus -palkinnon 2009 ja sillä on jo klassikon maine. Yhteensopivia kokonaisuuksia on tuhansia, joten pystyt luomaan itsellesi täysin uniikin kokonaisuuden. Ja hyvin suunniteltu kokonaisuus säilyy kauniina vuodesta toiseen.

Tunteiden vuori -sormuksen ideologia on, että voit kerätä kolmen sormuksen kokonaisuuden muistuttamaan tärkeistä hetkistä. Itse pääsormus eli keskimmäinen sormuksista on näyttävin ja siinä on suurin kivi. Sen rinnalle on suunniteltu sarja erilaisia sivusormuksia, joilla saadaan entistä näyttävämpi kokonaisuus. Tunteiden vuori -pääsormusta löytyy seuraavilla istutuksilla: klassikko, princess ja rivi-istutus. Kivi voidaan istuttaa mihin korkeuteen tilaaja haluaa.

Klassikko-sarjan korvakorut

Tunteiden vuori -perheeseen kuuluvat korvakorut on suunniteltu niin, että ne soveltuvat käytettäväksi yksinään tai muiden Tunteiden vuori -perheen korujen kanssa. Korvakorut koostuvat keskiosasta eli napista ja siihen liitettävästä timanttikehyksestä. Itse nappi toimii itsenäisenä koruna, mutta timanttikehys tuo korulle entistä enemmän näyttävyyttä ja lisää korun käyttötapoja. Yksi vaihtoehto onkin hankkia erilaisia nappeja ja yhdistää niitä aina yhteen kehykseen. Napin kiven valinnalla voit siis leikitellä ja muuttaa korukokonaisuuden ulkonäköä aina tilanteen mukaan. Kivivaihtoehtoja napille löytyy kolme: timantti, sinisafiiri ja pinkkisafiiri. Kehys on aina timanteilla koristeltu.

Nu är det dags att presentera Christoffer Nyström och hans klocka, Alltid nära dig. Klockan hör till Minä ajattelen sinua - Jag tänker på dig -serie. Och den här klockan är som ett smycke!
Selkeät linjat ja rouheat muodot, niistä on tehty Tarkkanen Watches -malliston kello ja korusarja, XZN.
Tarkkanen Watches -kellojen julkaisu jatkuu! Tänään meillä on ilo esitellä malliston seuraava kello. Sen suunnittelija on Mika Tarkkasen poika, Robert Tarkkanen, ja tämän upea kello on enteellisesti nimeltään The Story of My Era - minun aikakauteni tarina.