Näin syntyi Tunteiden vuori -sarja - Kultaseppämestari Tarkkanen

Hae sivuiltamme

Tärkeän päiväsi kruunaa upea sormus. Hääsivultamme löydät sormusten lisäksi vinkit huomenlahjalle.

Siirry hääsivulle

Valitse mallistosta tai suunnittele omat. Katso kaikki ideat ja tägää itsesi ja kaverisi. Mallisto on Robert Tarkkasen suunnittelema.

TÄSTÄ TÄGEIHIN

Tässä osiossa ei vielä ole sisältöä. Lisää osioon sisältöä sivunavigaation avulla.

Upea Tunteiden vuori -timanttisormus toimii niin vihkisormuksena kuin merkkipäivän lahjanakin. Tässä sormuksessa upeita timantteja ja valkokultaa. Vuoden kauneimpana palkittu kaunotar on nimensä veroinen.

Tunteita ja tarinoita

Kihla- ja vihkisormukset ovat koruina yksi elämämme tunteikkaimmista ja tärkeimmistä hankinnoista. Ihanteellinen sormus kertoo kantajansa tarinaa ja vuosien varrella siihen voi tuoda lisää muistoja tärkeistä tapahtumista. Tästä lähti idea Tunteiden vuori -sormuksen suunnitteluun.

Verkkokaupastamme löydät vain osan malliston tuotteista. Yhdistelemällä eri materiaaleja, kiviä ja muotoja voimme luoda juuri sinulle tehdyn uniikin korun.

Klassikko jo syntyessään

Kultaseppä Tarkkanen ja Tunteiden vuori -timanttisormusmallisto on voittanut Vuoden Kaunein Sormus -palkinnon 2009 ja sillä on jo klassikon maine. Yhteensopivia kokonaisuuksia on tuhansia, joten pystyt luomaan itsellesi täysin uniikin kokonaisuuden. Ja hyvin suunniteltu kokonaisuus säilyy kauniina vuodesta toiseen.

Tunteiden vuori -sormuksen ideologia on, että voit kerätä kolmen sormuksen kokonaisuuden muistuttamaan tärkeistä hetkistä. Itse pääsormus eli keskimmäinen sormuksista on näyttävin ja siinä on suurin kivi. Sen rinnalle on suunniteltu sarja erilaisia sivusormuksia, joilla saadaan entistä näyttävämpi kokonaisuus. Tunteiden vuori -pääsormusta löytyy seuraavilla istutuksilla: klassikko, princess ja rivi-istutus. Kivi voidaan istuttaa mihin korkeuteen tilaaja haluaa.

Ihana uutuus! tunteiden vuori Piparkakku

Tunteiden vuori -mallistomme on jälleen saanut uuden jäsenen: piparkakkureunaiset sivusormukset. Näissä rungoltaa valkokultaa, keltakultaa tai platinaa olevissa timanttisormuksissa on taas erilaista kauneutta, jolla muuttaa valitsemasi keskisormuksen ilmeen aivan uudenlaiseksi.

Klassikko-sarjan korvakorut

Tunteiden vuori -perheeseen kuuluvat korvakorut on suunniteltu niin, että ne soveltuvat käytettäväksi yksinään tai muiden Tunteiden vuori -perheen korujen kanssa. Korvakorut koostuvat keskiosasta eli napista ja siihen liitettävästä timanttikehyksestä. Itse nappi toimii itsenäisenä koruna, mutta timanttikehys tuo korulle entistä enemmän näyttävyyttä ja lisää korun käyttötapoja. Yksi vaihtoehto onkin hankkia erilaisia nappeja ja yhdistää niitä aina yhteen kehykseen. Napin kiven valinnalla voit siis leikitellä ja muuttaa korukokonaisuuden ulkonäköä aina tilanteen mukaan. Kivivaihtoehtoja napille löytyy kolme: timantti, sinisafiiri ja pinkkisafiiri. Kehys on aina timanteilla koristeltu.

Meillä suunniteltu ja käsin valmistettu kultaa ja timantteja yhdistävä uniikki Respect-riipus luovutettiin 50 Centille Tampereen Blockfesteillä 19.8.2022. Tapaamisen onnistumiseen vaikutti Robert Tarkkasen TikTok-videon saavuttama suosio korun synnystä.
Sormuksissa on nyt yhä enemmän timantteja. Sekä timanttien koko että määrä kasvaa kun kyseessä on kihla- tai vihkisormus. Ja kihlasormus saattaakin nyt olla se pääsormus, jonka rinnalle hankitaan hääjuhlaan sivusormukset.