Tarkkasen miesten maailmasta näyttävät ja uniikit korut - Kultaseppämestari Tarkkanen

Hae sivuiltamme

Tärkeän päiväsi kruunaa upea sormus. Hääsivultamme löydät sormusten lisäksi vinkit huomenlahjalle.

Siirry hääsivulle

Valitse mallistosta tai suunnittele omat. Katso kaikki ideat ja tägää itsesi ja kaverisi. Mallisto on Robert Tarkkasen suunnittelema.

TÄSTÄ TÄGEIHIN

Tässä osiossa ei vielä ole sisältöä. Lisää osioon sisältöä sivunavigaation avulla.

Hillityt miesten sormukset ja korut ovat nyt historiaa!

Tämän päivän miesten korut eivät ole mitään pullamössö peruskauraa. Koruissamme loistavat timantit kirkkaina, mustina ja monissa muissa väreissä. Sormuksemme, riipuksemme, rannekorumme ja kellomme saavat nyt näkyä. Me emme häpeile mitään.

Korujen materiaaliksi valitsemme yhä useammin joko kelta- tai valkokullan. Näistä keltakulta on nousemassa ehdottomaksi ykköseksi miesten koruissa. Samalla personoimme yhä useammin korumme juuri sellaisiksi, mitä muilta ei löydy. Nämä ovat meidän!

timantteja ja salaisia viestejä

Kuvan Tarkkasen Pastilli -sarja on hyvä esimerkki siitä, miten voimme luoda sinulle täysin uniikin sormuksen. Onko valintasi pave-istutetut kirkkaat timantit vai sopiiko tyyliisi paremmin mustat timantit? Kiedotko viestisi timanttien keskelle? Mikä vain on mahdollista!

Tässä näyttävässä sarjassa rungon kuviointi on upea, sen käyttömukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota.

Miesten sormuksissa loistavat timantit eri väreissään

juuri sinun näköisesi koru

Platina, kulta, valkokulta, titaani. Mikä materiaali kertoo sinusta. Kultaseppämme takovat näkyväksi juuri sinun tarinasi ytimen. Olet tervetullut ateljeeseemme, suunnitellaan yhdessä se oikea koru juuri sinulle.

Meillä suunniteltu ja käsin valmistettu kultaa ja timantteja yhdistävä uniikki Respect-riipus luovutettiin 50 Centille Tampereen Blockfesteillä 19.8.2022. Tapaamisen onnistumiseen vaikutti Robert Tarkkasen TikTok-videon saavuttama suosio korun synnystä.
Sormuksissa on nyt yhä enemmän timantteja. Sekä timanttien koko että määrä kasvaa kun kyseessä on kihla- tai vihkisormus. Ja kihlasormus saattaakin nyt olla se pääsormus, jonka rinnalle hankitaan hääjuhlaan sivusormukset.