Upea ja palkittu korumallistomme - Kultaseppämestari Tarkkanen

Hae sivuiltamme

Tärkeän päiväsi kruunaa upea sormus. Hääsivultamme löydät sormusten lisäksi vinkit huomenlahjalle.

Siirry hääsivulle

Valitse mallistosta tai suunnittele omat. Katso kaikki ideat ja tägää itsesi ja kaverisi. Mallisto on Robert Tarkkasen suunnittelema.

TÄSTÄ TÄGEIHIN

Tässä osiossa ei vielä ole sisältöä. Lisää osioon sisältöä sivunavigaation avulla.

KultaseppämestariTarkkasen ateljee on palvellut vuodesta 1955.

Aitouden inspiroima

Tarkkasen kultasepänliike on toiminut Helsingin Arabiassa jo vuodesta 1955, jolloin Tarkkasen isä Unto Tarkkanen perusti liikkeen. Olemme ylpeitä pitkästä historiastamme ja se näkyy myös ateljeessamme. Tarkkasen liikkeen työhuoneiden puolella vallitseekin kadonneen maailman tunnelma, liikkeen perustamisen aikaisine työkoneineen.

Verstas vailla vertaansa!

Nykyaikaiset laserhitsauskalustot ja yli satavuotiaat galvanointilaitteet elävät keskenään sulassa sovussa nykypäivän tuotannossa. Tyylikäs ateljee vitriineineen on työhuoneille täydentävä vastakohta ja yhdessä ne muodostavat taianomaisen kokonaisuuden.

Vuosien varrella verstas on kasvanut yli 300 m2 tilaksi, jossa on loistavat puitteet tehdä kultasepän luovaa työtä ja suunnitella asiakkaille upeita luomuksia.

Tervetuloa tutustumaan!

Palkittu tiimimme apunasi

Tarkkasen ateljeen kultasepät ja artesaanit loihtivat juuri sinulle suunnitellun unelmien korun. Näistä käsistä on syntynyt Suomen 100-vuotisjuhlavuoden näyttävä, Rouva Jenni Haukion kantama Monument-sarja sekä palkitut Tunteiden vuori ja Praha-sarjat

Esikuvani ja rakkaani

Vanhempani. Perheeni. Inspiraationi. Tarinat kumpuavat minulle merkityksellisistä hetkistä ja ihmisistä. Onneksi olette olleet elämässäni.

Mika

Tervetuloa ateljeeseemme

Näin löydät perille

Virallinen osoitteemme on Hämeentie 155, mutta sisäänkäyntimme löydät helpoiten osoitteella Kaanaankatu 2. Ilmainen asiakaspysäköintimme löytyy heti ovemme edestä.