The Story of My Era - Kultaseppämestari Tarkkanen

Hae sivuiltamme

Tärkeän päiväsi kruunaa upea sormus. Hääsivultamme löydät sormusten lisäksi vinkit huomenlahjalle.

Siirry hääsivulle

Valitse mallistosta tai suunnittele omat. Katso kaikki ideat ja tägää itsesi ja kaverisi. Mallisto on Robert Tarkkasen suunnittelema.

TÄSTÄ TÄGEIHIN

Tässä osiossa ei vielä ole sisältöä. Lisää osioon sisältöä sivunavigaation avulla.

kerron sinulle tarinan

Tämän sarjan synty on samalla sen suunnittelijan, Robert Tarkkasen, oma kasvutarina. Tämä lopputulos on upea näyttö siitä, että olemme päässeet mukaan seuraamaan selkeää kasvupolkua.

Robertin idea oli modernisoida ajatus kellosta. Tämä tarkoittaa sitä, että suunnittelussa kellon rungoksi haettiin ohutta linjaa jolloin itse kellotaulu ja kehys korostuvat lopullisessa kellossa. Nyt syntynyt kello pitää myös sisällään ideologian, jonka mukaan jokainen kellon ostaja voi muokata kellostaan omanlaisensa, kertoa siis omaa tarinaansa.

The Story of My Era -sarjaan liittyy myös Robertin suunnittelema The Charm eli kenkätägi-sarja. Tämä kuvaa hyvin seuraavan sukupolven lähestymistä korumaailmaan.

Upeita yksityiskohtia

?

LIMITED+

Limited+-kelloja valmistetaan kutakin vain yksi uniikki kappale.Tämän jälkeen kellon ostaja hallitsee kyseisen mallin designia. Kellon tiedot rekisteröidään Tarkkasella ja vain kellon aitoustodistuksen haltija voi tilata tätä kelloa lisää. Limited+ on upea vaihtoehto silloin, kun haluaa omistaa täysin uniikin kellon. Samalla tästä kellosta on helppo luoda perheen tai läheisten henkilöiden yhteinen, vain heillä käytössä oleva malli. Kellon ostaja päättää.

?

LIMITED EDITION

Numeroitujen Limited Edition -kellojen valmistuserät löytyvät jokaisen kellon tiedoista. Kellot numeroidaan kahdella tavalla. Ensimmäinen numero on juokseva numero ja se kertoo valmistusjärjestyksen eli kuinka mones Tarkkaselta valmistunut kello on kyseessä. Numero 001 tarkoittaa siis ensimmäistä kelloa. Tämä juokseva numero on kellomallista riippumaton. Toinen numero kertoo, kuinka monta kyseistä kelloa on valmistettu. Esimerkiksi 1/10 tarkoittaa, että ostajan hallussa oleva kello on ensimmäinen sarjan kymmenestä kellosta. Samanlaisia kelloja ei koskaan valmisteta enempää kuin tässä numerosarjassa oleva kokonaisluku.