Kultaseppämestari Tarkkasen ateljee Arabianrannassa - Kultaseppämestari Tarkkanen

Hae sivuiltamme

Tärkeän päiväsi kruunaa upea sormus. Hääsivultamme löydät sormusten lisäksi vinkit huomenlahjalle.

Siirry hääsivulle

Valitse mallistosta tai suunnittele omat. Katso kaikki ideat ja tägää itsesi ja kaverisi. Mallisto on Robert Tarkkasen suunnittelema.

TÄSTÄ TÄGEIHIN

Tässä osiossa ei vielä ole sisältöä. Lisää osioon sisältöä sivunavigaation avulla.

timantteja ja upeita koruja jo vuodesta 1955

Tarkkasen kultasepänliike on toiminut Helsingin Arabiassa jo vuodesta 1955, jolloin Tarkkasen isä Unto Tarkkanen perusti liikkeen. Olemme ylpeitä pitkästä historiastamme ja se näkyy myös ateljeessamme. Tarkkasen liikkeen työhuoneiden puolella vallitseekin kadonneen maailman tunnelma, liikkeen perustamisen aikaisine työkoneineen.

Historiamme näkyy ateljeessamme

Kun astut sisälle, siirryt samalla kultaseppien satumaiseen maailmaan. Pitkä historiamme näkyy kauniissa huonekaluissa, jotka ovat vuosien saatossa kulkeneet matkassamme. Ateljee yllättää: tila on samalla harmooninen ja yllättävä. Se antaa luovuudelle mahdollisuuden kukoistaa ja tulla osaksi sinun tarinaasi. Ateljeen puolella suunnittelet kultaseppiemme kanssa yhdessä unelmiesi korun.

Näyttelytila ja showroom

Showroom on huone, josta löytyy tyylin lisäksi rauhaa ja yksityisyyttä, sekä taianomaisia kokemuksia.

Showroomissa on erittäin kattava kokoelma sormusmalleja, ja se onkin ihanteeellinen paikka suunnitella oma koru tai vaikka korusarja kultaseppämestarin kanssa.

ateljeen yhteydessä toimiva verstas

Valmistamme kaikki korumme käsityönä Arabianrannan verstaallamme. Täällä käytössä on jo Unto-isän ajoilta olevia toimivia prässejä sekä uusia, esimerkiksi timanttien käsinistutukseen suunniteltuja työvälineitä. Täällä vanha ja perinteinen kohtaa myös uuden: verstaalla korujen mallikappaleita ja testiversioita tehdään 3D-teknologialla. Verstaalla kunnioitamme vanhaa ja kehitämme koko ajan uutta.

Robert Tarkkasen mestarityönä syntyi upea juhlakoru, jossa loistavat heliodorit ja timantit.
Tiesitkö, että Kauppalehti Option verkkolehdessä on laajempi artikkeli Robert Tarkkasesta. Pääset myös lukemaan sen tästä.
Toimittaja Miia Saari haastatteli Robert Tarkkasta Kauppalehteen.
Tarinat ja niiden kertominen ovat Mika Tarkkaselle merkittävä luovuuden lähde. Näistä syntyy upeita ja näyttäviä koruja, onpa mukana muutama klassikkokin.

Historian havinaa