Hae

Haku

Sinulle suunniteltu

Elämän tärkeät tapahtumat ja ihmisen oma tarina ovat aina läsnä, kun suunnittelemme koruja. Inspiraation lähteenä toimit sinä ja juuri sinun tarinasi. Se saattaa liittyä johonkin tiettyy materiaaliin tai vaikka tiettyyn kiveen, jonka ympärille unelmiesi korun suunnittelu ja valmistus nivoutuu.

Korusi voi olla herkkä ja siro kokonaisuus tai sitten järeä ja huomiota herättävä statement-koru. Tärkeintä siinä olet sinä tai se henkilö, jolle korun olet antamassa.

Kaikki alkaa tapaamisesta

Yhteisessä tapaamisessamme kultaseppämme luonnostelee tarinasi muotoja. Tästä yhteisestä keskustelusta syntyy aihiot eli skissit, joista korua lähdetään suunnittelemaan.

Suunnitelma piirtyy paperille ja koneelle

Piirretty suunnitelma on aina tarkka ja yksityiskohtainen. Mutta mikä parasta, voimme tehdä suunnitellusta korusta 3D-mallinnoksen ja tulostaa se sinulle nähtäväksi ja sovitettavaksi. 3D-tulostettu korumalli tuo uuden ulottuvuuden korun suunnitteluun: näet kokonaisuuden ja tarvittaessa voimme vielä muokata designia ennen kuin korusi lähtee valmistukseen.

Korusi valmistuu käsityönä

Kaikki korumme valmistetaan käsityönä ateljeessamme Helsingin Arabianrannassa. Kultaseppiemme upea työnjälki tekee tilaamastasi korusta varmasti aikaa kestävän ja arvonsa säilyttävän.