Korujen suunnittelua ja valmistusta Tarkkasella - Kultaseppämestari Tarkkanen

Hae sivuiltamme

Tärkeän päiväsi kruunaa upea sormus. Hääsivultamme löydät sormusten lisäksi vinkit huomenlahjalle.

Siirry hääsivulle

Valitse mallistosta tai suunnittele omat. Katso kaikki ideat ja tägää itsesi ja kaverisi. Mallisto on Robert Tarkkasen suunnittelema.

TÄSTÄ TÄGEIHIN

Tässä osiossa ei vielä ole sisältöä. Lisää osioon sisältöä sivunavigaation avulla.

Kauneimman korun matka alkaa suunnittelusta

Jokaisella korullamme on taustallaan tarina. Se tarina saattaa kertoa meille tärkeistä ihmisistä, elämän kohokohdista tai sykähdyttävistä tapahtumista. Kerro meille tarinasi, kultaseppämme kuvittavat sen sinulle upeaksi uniikkikoruksi.

Valmistamillamme tuotteilla ilmainen huolto

Korumme ovat kotimaista, Tarkkasen ateljeessa huippumateriaaleista käsityönä valmistettuja tuotteita. Annamme kaikille tuotteillemme elinikäisen takuun. Koruillamme on myös ilmainen vuosihuolto, joten muistathan varata huollon vuosittain.

Vanhoille koruille uusi elämä

Äidin tai isän vanha koru saattaa kulkea suvussa pitkään. Monesti korun tyyli ei ole enää tätä päivää, mutta korusta ei haluta luopua. Oletko miettinyt korun muokkaamista modernimmaksi?

Palvelut yrityksille ja yhteisöille

Uniikki, juuri sinun yrityksesi käyttöön suunnittelu koru on upea lahja oli kyse sitten henkilöstön tai asiakkaiden muistamisesta. Kerro meille tarpeesi, tehdään yhdessä yrityksellesi ainutlaatuinen tuote, joka on oli antaa kantajalleen.

Tarkkasen lahjakortilla unelmista totta

Verkkokaupastamme on nyt saatavilla myös lahjakortteja tilanteisiin, joissa lahjan valinta saajalle on vaikeaa. Valitse siis vain haluamasi summa, lahjakortin toimitamme haluamaasi osoitteeseen.

Meillä suunniteltu ja käsin valmistettu kultaa ja timantteja yhdistävä uniikki Respect-riipus luovutettiin 50 Centille Tampereen Blockfesteillä 19.8.2022. Tapaamisen onnistumiseen vaikutti Robert Tarkkasen TikTok-videon saavuttama suosio korun synnystä.
Sormuksissa on nyt yhä enemmän timantteja. Sekä timanttien koko että määrä kasvaa kun kyseessä on kihla- tai vihkisormus. Ja kihlasormus saattaakin nyt olla se pääsormus, jonka rinnalle hankitaan hääjuhlaan sivusormukset.