Korujen suunnittelua ja valmistusta Tarkkasella - Kultaseppämestari Tarkkanen

Hae sivuiltamme

Tärkeän päiväsi kruunaa upea sormus. Hääsivultamme löydät sormusten lisäksi vinkit huomenlahjalle.

Siirry hääsivulle

Tässä osiossa ei vielä ole sisältöä. Lisää osioon sisältöä sivunavigaation avulla.

Kauneimman korun matka alkaa suunnittelusta

Jokaisella korullamme on taustallaan tarina. Se tarina saattaa kertoa meille tärkeistä ihmisistä, elämän kohokohdista tai sykähdyttävistä tapahtumista. Kerro meille tarinasi, kultaseppämme kuvittavat sen sinulle upeaksi uniikkikoruksi.

Valmistamillamme tuotteilla ilmainen huolto

Korumme ovat kotimaista, Tarkkasen ateljeessa huippumateriaaleista käsityönä valmistettuja tuotteita. Annamme kaikille tuotteillemme elinikäisen takuun. Koruillamme on myös ilmainen vuosihuolto, joten muistathan varata huollon vuosittain.

Vanhoille koruille uusi elämä

Äidin tai isän vanha koru saattaa kulkea suvussa pitkään. Monesti korun tyyli ei ole enää tätä päivää, mutta korusta ei haluta luopua. Oletko miettinyt korun muokkaamista modernimmaksi?

Palvelut yrityksille ja yhteisöille

Uniikki, juuri sinun yrityksesi käyttöön suunnittelu koru on upea lahja oli kyse sitten henkilöstön tai asiakkaiden muistamisesta. Kerro meille tarpeesi, tehdään yhdessä yrityksellesi ainutlaatuinen tuote, joka on oli antaa kantajalleen.

Tarkkasen lahjakortilla unelmista totta

Verkkokaupastamme on nyt saatavilla myös lahjakortteja tilanteisiin, joissa lahjan valinta saajalle on vaikeaa. Valitse siis vain haluamasi summa, lahjakortin toimitamme haluamaasi osoitteeseen.

Nu är det dags att presentera Christoffer Nyström och hans klocka, Alltid nära dig. Klockan hör till Minä ajattelen sinua - Jag tänker på dig -serie. Och den här klockan är som ett smycke!
Selkeät linjat ja rouheat muodot, niistä on tehty Tarkkanen Watches -malliston kello ja korusarja, XZN.
Tarkkanen Watches -kellojen julkaisu jatkuu! Tänään meillä on ilo esitellä malliston seuraava kello. Sen suunnittelija on Mika Tarkkasen poika, Robert Tarkkanen, ja tämän upea kello on enteellisesti nimeltään The Story of My Era - minun aikakauteni tarina.