Search

Search

Maksutavat, tilaaminen ja palauttaminen

MAKSUTAVAT

Paytrail
Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.
Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
https://www.paytrail.com/kuluttaja/tietoa-maksamisesta

TILAAMINEN

Toimitusmaksut
Käytämme toimituksissa luotettuja kuljetusyrityksiä. Emme peri toimituskuluja Suomen sisällä lähetettävistä paketeista. Halutessasi voit noutaa tilauksesi ateljeestamme, joka sijaitsee osoitteessa Hämeentie 155, 00560 Helsinki. Sisäänkäynti Kaanaankadun puolelta. Voit sopia noudon lähettämällä sähköpostia mika[at]tarkkanen.fi. Toimituskulut EU:n sisällä katsotaan erikseen. Toimituskulut EU:n ulkopuolelle katsotaan erikseen tapauskohtaisesti.

Huom! Brexitin ja EU:n sekä Ison-Britannian välisen uuden tullipolitiikan vuoksi emme valitettavasti toimita tilauksia Isoon-Britanniaan.

Verkkokaupan tilaukset
Lähetämme sinulle sähköpostin tilauksen vastaanottamisesta, kun maksusi on hyväksytty. Saat lähetysilmoituksen, kun tilauksesi on noudettavissa tai lähetetty, ja voit aloittaa tilauksesi seurannan.

Tilauksen peruuttaminen ja muuttaminen maksun jälkeen
Kun tilaus on tehty ja maksettu, pyrimme lähettämään sen 3-10 työpäivän kuluessa. Huomioithan, että suurin osa tuotteistamme valmistetaan tilauksesta jolloin tilausaika saattaa vaihdella.

Jos tilauksesi on lähtenyt ateljeestamme, emme voi peruuttaa tai muuttaa tilaustasi. Jos sinulla on kysyttävää tilauksestasi, ota yhteyttä sähköpostilla: mika[at]tarkkanen.fi 

Jos haluat vaihtaa tilaamasi ja saamasi tuotteen toiseen, sinun tulee palauttaa tuote, jota et halua pitää ja tehdä uusi tilaus tuotteesta, jonka haluat tilalle. Huomioithan sen, että esimerkiksi mittojen mukaan tehtyjen tuotteiden osalta tekemäsi tilaus on sitova. Ongelmatilanteissa ota aina yhteyttä mika[at]tarkkanen.fi.

Palautukset

Sinulla on kuluttajasuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilaus 14 vuorokauden kuluessa tilattujen tuotteiden vastaanottamisesta. Jos haluat käyttää peruuttamisoikeuttasi, sinun on otettava tämän ajan kuluessa sähköpostitse yhteyttä ateljeeseemme. Huomioithan, että tilauksesta erikseen valmistetut ja tilaajan mittojen mukaan tehdyt tai personoidut tuotteet eivät kuulu tämän oikeuden alaisuuteen. Ethän käytä sosiaalisen median kanaviamme tilaustasi koskevien ilmoitusten tekemiseen, sillä emme välttämättä seuraa näitä kanavia säännöllisesti.


Huomaathan, että mikäli toimitus palautetaan meille toimittamattomana, etkä ole ilmoittanut meille halustasi käyttää peruuttamisoikeutta, pidätämme oikeuden veloittaa valmistus- ja käsittelymaksun.

Tuotepalautukset on tehtävä Tarkkasen ilmoittamaan osoitteeseen viivytyksettä ja 14 päivän kuluessa peruuttamisilmoituksen tekemisestä.

Kun käytät peruuttamisoikeuttasi, vastaat kaikista palautuskustannuksista lukuun ottamatta tilanteita, joissa vastaanottamasi tuotteet on todettu virheellisiksi.

Olet velvollinen käsittelemään hallussasi olevia tuotteita huolellisesti. Sinun tulee pakata palautettavat tuotteet huolellisesti, jotta ne eivät vaurioidu toimituksessa. Suosittelemme käyttämään alkuperäispakkausta. Ellei sinulla enää ole alkuperäispakkausta, pyydämme käyttämään muuta tarkoitukseen soveltuvaa pakkausta, joka suojaa tuotetta riittävästi kuljetusvahingoilta. Kaikki tuotteeseen liittyvät tarvikkeet ja pakkauksen mukana tulleet osat on palautettava tuotteen mukana. Jos olet käyttänyt tuotetta, käsitellyt sitä huolimattomasti tai pakannut sen huolimattomasti, tai muutoin käsitellyt tuotetta muulla tavalla, kuin mikä on tarpeen tuotteen luonteen, ominaisuuksien tai toimivuuden toteamiseksi, vastuullasi on korvata mahdollinen palautettujen tuotteiden arvon alentuminen tuotteiden täyteen hintaan asti.

Kun olet käyttänyt peruuttamisoikeuttasi, Tarkkanen palauttaa tuotteista saamansa maksun. Palautus käsitellään 14 vuorokauden kuluessa peruuttamisilmoituksesi saapumisesta käyttäen samaa maksutapaa, jota käytit tuotteet tilatessasi. Sinulta ei veloiteta lisäkuluja maksun palautuksesta. Tarkkasella on oikeus pidättyä maksun palautuksesta, kunnes se on saanut palautetut tuotteet takaisin tai kunnes olet todistanut Tarkkaselle lähettäneesi tuotteet takaisin.

Huomioithan, että mittatilauksena tehtävät tuotteet kuten sormukset eivät sisällä tätä palautusoikeutta. Jos haluat peruuttaa tilauksesi, ota yhteyttä 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta.

Asiakaspalvelumme: mika[at]tarkkanen.fi

Palautusohjeet

  1. Ilmoita meille peruutuksesta lähettämällä meille yksilöity tuotekuvauksen sisältämä sähköposti, jossa on tilausnumerosi. Sähköposti peruutusilmoitusta varten: mika[at]tarkkanen.fi. Haluaisimme mielellämme kuulla, miksi päätit palauttaa tilauksen.
  2. Ennen kuin lähetät tuotteen meille takaisin, odota yhteydenottoamme.
  3. Kun lähetät tilauksesi meille takaisin varmistathan, että nimesi ja osoitteesi lukee palautuspaketissa. Liitä mukaan mielellään alkuperäinen pakkauslipuke. Pakkaathan palautettavat tuotteet huolellisesti, jotta ne eivät vaurioidu toimituksessa. Suosittelemme käyttämään alkuperäispakkausta. Ellei sinulla enää ole alkuperäispakkausta, pyydämme käyttämään muuta tarkoitukseen soveltuvaa pakkausta, joka suojaa tuotetta riittävästi kuljetusvahingoilta. Kaikki tuotteeseen liittyvät tarvikkeet ja pakkauksen mukana tulleet osat on palautettava tuotteen mukana.
  4. Toimitusosoite palautukselle: Tarkkanen Oy, Hämeentie 155, 00560 Helsinki. Voit palauttaa tilauksesi ateljeeseemme. Sisäänkäynti Kaanaankadun puolelta. Olemme paikalla yleensä ma-to 9.00 - 17.00 ja pe 9.00 - 15.00, mutta varmista etukäteen soittamalla p. 0400 705 155.

Kun saamme palautukseen hyväksytyt tuotteet, hyvitämme tilauksen yhteydessä maksamasi summan. Huomaathan, että palauttaja on vastuussa palautuskustannuksista ja siitä, että palautus saapuu meille ehjänä.

Perille toimittamattomat tilaukset
Toisinaan paketit palautetaan meille toimittamattomana. Jos et ole ilmoittanut meille tilauksen perumisesta ennenkuin tilaus palautuu meille, pidätämme oikeuden veloittaa alla olevan mukaisen käsittely- ja toimitusmaksun, jonka vähennämme sinulle palautettavasta summasta.
▪ Toimitus Suomeen 15 €
▪ Toimitus EU-maihin 15 €
▪ Toimitus EU:n ulkopuolelle 25 €