Vuoden upeimmat lahjat - Kultaseppämestari Tarkkanen

Hae sivuiltamme

Tärkeän päiväsi kruunaa upea sormus. Hääsivultamme löydät sormusten lisäksi vinkit huomenlahjalle.

Siirry hääsivulle

Valitse mallistosta tai suunnittele omat. Katso kaikki ideat ja tägää itsesi ja kaverisi. Mallisto on Robert Tarkkasen suunnittelema.

TÄSTÄ TÄGEIHIN

Tässä osiossa ei vielä ole sisältöä. Lisää osioon sisältöä sivunavigaation avulla.

Nyt on aika juhlia!

Koruissa on nyt taikaa. Vuoden tärkeimpiä hetkiä koristavat timanttiset sormukset, riipukset ja rannekorut. Rohkeat yhdistävät koruihin värillisiä kuumimman trendin mukaisesti jalokiviä. Uniikkeja yhdistelmiä, meiltä sinulle.

Kultaseppämestariemme käsin luomat upeat korut ovat näyttäviä asusteita ja rakastettuja lahjoja. Oli sitten kyseessä vuosipäivä, syntymäpäivä, hääpäivä, äitienpäivä, isänpäivä, rippijuhla, kaste, syntymä tai mikä juhla vain, kauneimmat korulahjat muistetaan ikuisesti.

TArkkanen watches - ainutlaatuista kauneutta

Kultaseppämestarin suunnittelemat kellot ovat kuin taideteos täynnä upeita yksityiskohtia. Kelloista löydät aitoa kultaa, platinaa, timantteja ja jalokiviä.

Suunnittelemme myös uniikkeja, Limited+ -kelloja. Silloin kellon ostaja hallitsee kyseisen mallin designia. Kellon tiedot rekisteröidään Tarkkasella ja vain kellon aitoustodistuksen haltija voi tilata tätä kelloa lisää. Limited+ on upea vaihtoehto silloin, kun haluaa omistaa täysin uniikin kellon.

Varaa tapaaminen