Suunnittele oma, uniikki perhekoru - Kultaseppämestari Tarkkanen

Hae sivuiltamme

Tärkeän päiväsi kruunaa upea sormus. Hääsivultamme löydät sormusten lisäksi vinkit huomenlahjalle.

Siirry hääsivulle

Valitse mallistosta tai suunnittele omat. Katso kaikki ideat ja tägää itsesi ja kaverisi. Mallisto on Robert Tarkkasen suunnittelema.

TÄSTÄ TÄGEIHIN

Tässä osiossa ei vielä ole sisältöä. Lisää osioon sisältöä sivunavigaation avulla.

Perhekoru on lahja koko perheelle

Perheen tarina kerrotaan yhdessä. Jollekin perhe koostuu yhdestä ystävästä tai rakkaasta, toiselle siihen kuuluu puoli sukua. Perheessä voi olla useampia äitejä, isiä sekä lapsia. Te päätätte, ketkä kuuluvat juuri teidän perheeseen.

Uniikki tarina teistä

Perhekoru ei ole hyllyvalmis tuote vaan teidän perheenne ideoima ja yhdessä meidän kanssamme suunnittelema uniikki koru tai korusarja. Perhekorun design kuuluu teidän perheellenne, samanlaista korua ei ole kenelläkään muulla. Tarkkasen tavoitteena on suunnitella kanssanne design, joka kestää aikaa ja mahdollistaa uusien korujen suunnittelun vaivattomasti.

Perhekoru voi esimerkiksi olla perheellenne suunnitellun monogramin toteuttaminen sormuksiin, kaulariipuksiin tai rannekoruihin.

Perhekoru suunnitellaan yhdessä

Perhekorunne suunnittelu alkaa Perhekoru-lahjapaketin avaamisella. Sen sisältämien tehtävien avulla johdatan teidät runsaan 10 kysymyksen kautta Perhekorun maailmaan. Tehtävien avulla pohditte perheenne arvoja ja muistelette teille tärkeitä päivämääriä. Tehtävät johdattavat myös käymään läpi nykyiset korunne ja miettimään niiden historiaa sekä tarkoitusta.