Hae mukaan kultaseppämestari Tarkkasen hääblogiyhteisöön - Kultaseppämestari Tarkkanen

Hae sivuiltamme

Tärkeän päiväsi kruunaa upea sormus. Hääsivultamme löydät sormusten lisäksi vinkit huomenlahjalle.

Siirry hääsivulle

Valitse mallistosta tai suunnittele omat. Katso kaikki ideat ja tägää itsesi ja kaverisi. Mallisto on Robert Tarkkasen suunnittelema.

TÄSTÄ TÄGEIHIN

Tässä osiossa ei vielä ole sisältöä. Lisää osioon sisältöä sivunavigaation avulla.

Teillä on tarina, kerrotaan se yhdessä

Oletteko menossa naimisiin ja haluaisitte jakaa tarinanne kanssamme? Etsimme parhaillaan häitä suunnittelevia ihania pareja, joiden matkaa voisimme seurata aina häiden suunnittelusta, sormusten valinnasta itse ihanaan hääjuhlaan.

Mitä haemme

Kultaseppämestari Tarkkasen ateljeessa Helsingin Arabianrannassa työskentelee korujen suunnittelun ja valmistuksen huippuosaajia. Olemme täällä kuvittamassa ihmisten tärkeitä hetkiä ja tarinoita upeiksi koruiksi. Tehtävänämme onkin luoda kestävää ja ikuista kauneutta. Kaiken tekemämme takana on herkkä ”Maailmalle sinä olet joku, jollekin olet koko maailma” ja tästä ajatuksesta luomamme korut ja korumallistot kumpuavat.

Etsimme nyt tänä tai ensi vuonna naimisiin meneviä ihania pareja. Voitte olla minkä ikäisiä vain, häänne voivat olla pienet tai suuret. Haluamme olla mukana jakamassa erilaisia tarinoita teidän toiveitanne kunnioittaen. Haku on avoinna helmikuun puoliväliin.

Jäikö jokin askarruttamaan?

Laittakaa rohkeasti hakemus tulemaan. Jos kaipaat lisätietoja yhteistyöstä, ole ihmeessä yhteydessä ja kysy lisää.

Pia Toivanen
Rakkauden ateljeen tarinankertoja
pia@tarkkanen.fi

Palaa tästä hääsivuillemme

NÄIN HAET MUKAAN

Täytä oheisen hakulomakkeen kentät ja lähetä se meille alla olevaa LÄHETÄ-painiketta painamalla. Jos jonkin asia jäi mietityttämään sinua, voit kysyä lisää joko sähköpostin välitykselle pia@tarkkanen.fi tai soittamalla puh. 040 589 5525.