Joulun ihanimmat lahjat - Kultaseppämestari Tarkkanen

Hae sivuiltamme

Tärkeän päiväsi kruunaa upea sormus. Hääsivultamme löydät sormusten lisäksi vinkit huomenlahjalle.

Siirry hääsivulle

Valitse mallistosta tai suunnittele omat. Katso kaikki ideat ja tägää itsesi ja kaverisi. Mallisto on Robert Tarkkasen suunnittelema.

TÄSTÄ TÄGEIHIN

Tässä osiossa ei vielä ole sisältöä. Lisää osioon sisältöä sivunavigaation avulla.

Leikitellään sormuksilla

Luo oman näköisesi yhdistelmä näillä upeilla sivusormuksilla. Onko kivivalintasi vaikka mustia timantteja ja pinkkejä safiireja? Vai yhdisteletkö rohkeasti pinkki, sinistä, keltaista? Miltä kuullostaisi klassisen tyylikäs yhdistelmä: kirkas briljanttihiottu timantti istutettuna valkokultaan ja keltakultaan.

Erilaisilla sivusormuksilla luot aina uuden tunnelman ja juuri sinun asukokonaisuuteesi sopivan kokonaisuuden. Suunnitellaan sinulle yhdessä kokonaisuus, joilla voit luoda upean kokonaisuuden tilanteeseen kuin tilanteeseen.

Näyttävä Monument

Eila Hiltusen suunnitteleman Sibelius-monumentin inspiroimat Tarkkasen Monument-korut ovat upea lahja pukinkonttiin. Yhteistyössä Hiltusen perikunnan kanssa valmistunut korusarja näki päivänvalonsa Suomen 100-vuotisjuhlavuonna 2017.

Lahjana Monument-korut ovat entistäkin ajankohtaisempia lahjoja tulevaksi vuodeksi: ensi vuonna juhlitaan Eila Hiltusen 100-vuotisjuhlaa. Kerromme siitä tarkemmin ensi vuonna.