Ihanat korut lapsille ja nuorille Tarkkaselta - Kultaseppämestari Tarkkanen

Hae sivuiltamme

Tärkeän päiväsi kruunaa upea sormus. Hääsivultamme löydät sormusten lisäksi vinkit huomenlahjalle.

Siirry hääsivulle

Valitse mallistosta tai suunnittele omat. Katso kaikki ideat ja tägää itsesi ja kaverisi. Mallisto on Robert Tarkkasen suunnittelema.

TÄSTÄ TÄGEIHIN

Tässä osiossa ei vielä ole sisältöä. Lisää osioon sisältöä sivunavigaation avulla.

Ilo paistaa upeista koruistamme

Lasten ja nuorten elämä on täynnä ikimuistoisia juhlahetkiä. Syntymä, kaste, kouluunmeno, rippijuhlat, valmistuminen. Kaikilla näillä päivillä on suuri merkitys ja muistamme ne ikuisesti. Siksi nämä hetket ja niiden tarinat kannattaa pukea kestäviksi ja iloisiksi koruiksi.

PIenen lapsen ensikoru

Kaulakoru tai vaikka pieni sormus. Ehkä oma uniikki helistin. Täynnä rakkautta.

Verkkosivuiltamme löydät myös muutaman valmiin vaihtoehdon, mutta muistathan, että saat kultaseppämme ovat apuasi He suunnittelevat juuri sinun lapsellesi sopivan korun. Kaikki alkaa yhteisen pohjaidean luonnista ja kuvittamisesta. Ja lopputulos on varmasti niin upea kuin olit kuvitellutkin.

Rippijuhlan upein risti

Rippiristin ei tarvitse olla se perinteinen ja ehkä vähän karukin versio. Voit antaa nuoren oman persoonan loistaa ja tulla esiin myös tässä korulahjassa.

Perinteisten ristien rinnalla yhä suositumpia ovat muodoilla leikkivät, koristeellisemmat kuvioinnit. Tärkeintä siinä on se, että kaulakoruun nivotaan ne rakkaat ajatukset, jotka kantavat lahjan saajaa seuraavaan elämän vaiheeseen.

Rippilahjan ei myöskään tarvitse olla risti. Perinteisten kaulakorujen lisäksi hyvä vaihtoehto voisi olla rannerengas, sormus tai vaikkapa jopa tennareihin sopiva kenkäkoru.

Valmistuneelle oma koru

Koulun päättyminen, ylioppilasjuhlat tai valmistuminen ammattiin. Näitä upeita hetkiä on hyvä juhlistaa korulla, joka on suunniteltu saajalleen.

Onnen hetkiin Minä ajattelen sinua -sarja

Verkkokaupastamme löytyvät Sterling-hopeinen Minä ajattelen sinua -sarja pitää sisällään kaula- ja korvakoruja, joiden herkkä, mutta näyttävä muotoilu herättää ihastusta.